Byggfirma Malmö

SRT Bygg AB – byggfirma Malmö

Ett brett urval av tjänster

Varmt välkommen till oss, en byggfirma i Malmö. Här finns det en stor expertis inom branschens olika områden och vi har hjälpt många kunder genom åren till mycket kvalitativa resultat. Vi är firman som vänder sig till både privatpersoner och företag, och om du är en privatperson kan du få skattereduktion via rotavdraget som du kan läsa om på Skatteverkets hemsida.

Om oss

Här möts du av ett glatt gäng snickare som alla har många års erfarenhet  Anlitar ni oss så ser vi till att förverkliga ert projekt, till priser som är konkurrenskraftiga. Hör av dig för ett förutsättningslöst möte, av oss får du även en offert kostnadsfritt.

Byggfirma Malmö
Byggfirma Malmö

Gratis offert

Av oss får du en offert som inte kostar någonting. Det är en trygghet för dig, inga obehagliga överraskningar!

Alltid nöjda kunder

Om du som kund inte känner att du är nöjd med det färdiga resultatet så avslutar vi inte jobbet. 100 procent nöjda kunder är oerhört viktigt för oss!

Byggfirma Malmö

Vad vi erbjuder för tjänster

Företaget har i dagsläget 8 anställda som har adekvat utbildning och lång erfarenhet. Som kund kan du känna dig helt trygg när du vänder dig till oss.

Bygg & renovering

Vi vänder oss till både privatkunder som företagare som vill få hjälp med  renoveringar, snickerier, ombyggnader, tillbyggnader eller totalrenoveringar. Även rivningsarbeten är någonting som vi kan vara behjälpliga med. Dessutom så har vi ett nära samarbete med andra yrkeskategorier där vi erbjuder totalentreprenad. Du behöver inte vända dig till flera olika hantverkare som elektriker, rörmokare eller målare, vi gör hela jobbet och du kan lugnt luta dig tillbaka!

Kontakta oss

Om du har några frågor eller funderingar så kan du kontakta oss på följande sätt:

SRT Bygg AB

BOX 23046, 200 24 Malmö

070-881 82 81

am.99@live.se

Välkommen

Vi är en firma som vänder sig till alla i Malmö med omnejd. Ni kan känna er trygga med oss och glädja er åt resultatet under många år framåt! Kontakta oss för en kostnadsfri offert!

Kontakt