Rivningsarbeten Trelleborg

SRT Bygg AB – rivningsarbeten Trelleborg

Allt inom bygg/rivning

Varmt välkommen till SRT Bygg AB, en firma som med många år i branschen kan erbjuda ett brett urval av tjänster inom bygg- och rivningsarbeten och vi vänder oss till alla i Trelleborg. Det allra mesta kan vi vara behjälpliga med, alltid med fokus på noggrannhet och kvalitet.

Om oss

Företaget består av ett gäng kompetenta medarbetare som alla har flera års erfarenhet ifrån byggbranschen. Anlitar ni oss så ser vi till att förverkliga ert projekt, till priser som står sig riktigt väl i konkurrensen.

Vi erbjuder en gratis offert!

Om oss

Små & stora uppdrag

Alla kunder är lika betydelsefulla. Med andra ord är vi ett företag för alla, oavsett omfattningen på arbetet som ska genomföras.

Alltid nöjda kunder

Om du som kund inte känner att du är nöjd med det färdiga resultatet så avslutar vi inte jobbet. 100 procent nöjda kunder är oerhört viktigt för oss!

Tjänster

Vad vi erbjuder för tjänster

Vi på SRT Bygg AB erbjuder det mesta inom bygg och renovering. Företaget har i dagsläget 8 anställda som har adekvat utbildning och lång erfarenhet. Som kund kan du känna dig helt trygg när du vänder dig till oss.

Bygg & renovering

Vi vänder oss till både privatkunder som företagare som vill få hjälp med byggtjänster såsom renoveringar, snickerier, ombyggnader, tillbyggnader eller totalrenoveringar. Även rivningsarbeten är någonting som vi kan vara behjälpliga med. Dessutom så har vi ett nära samarbete med andra yrkeskategorier där vi kan erbjuda även totalentreprenad.

Kontakta oss

Om du har några frågor eller funderingar så kan du kontakta oss på följande sätt:

SRT Bygg AB

BOX 23046, 200 24 Malmö

070-881 82 81

am.99@live.se

Rivningsarbeten Trelleborg

SRT Bygg AB är en firma som erbjuder rivningsarbeten och vi vänder oss till alla i Trelleborg med omnejd. Ni kan känna er trygga med oss. Kontakta oss för en kostnadsfri offert!

Kontakt